ÉTeK könyve

Az Élet-támogató Kvantum Energia könyve

 Miért jelent meg ÉTeK könyve?

Spirituális úton találtunk rá arra a sokdimenziós (kvantum) Tudat-ra, amely az Élet-támogató Kvantum Energia – a továbbiakban ÉTeK – nevet kapta.

ÉTeK már több kvantum-tudást tett elérhetővé számunkra, ezért elhatároztuk, hogy szükség szerint frissített elektronikus könyvben írjuk le a vele kapcsolatosakat, illetve ha szükséges, akkor hivatkozni fogunk már létező más forrásokra is.

A könyv írása nagy kihívás, ugyanis 4D-ben és a lehető legpontosabban kell jelzéseket adnunk a sokdimenziósságról, ahol egészen más a létezés és működés. Ezért már most jelezzük, hogy a könyvben olyan jelzéseket találsz, amelyeket a kvantum-tudatban tartózkodva ismerhetsz és élhetsz meg, a magad egyéni módján.

A könyv egyben „ingyenes tanfolyam” is

Számodra akkor lehet figyelemre méltó ez a könyv, ha saját magad kívánsz eligazodni a Teljességben, – közbeiktatott fizikai szinten létező tanító, netán „Mester” személye nélkül, – mert akkor már t(T)e is pontosan tudod, hogy a tanító/Mester bennünk van, csak arra van szükség, hogy megfelelő jelzések létezzenek az eligazodáshoz.

Bár fontos kérdésről van szó, személyesen senkit sem tanítunk. Az egyetlen megnyilvánulásunk ez a könyv, más médiában nem jelenünk meg.

ÉTeK könyve nyilvános, így bárki meríthet belőle...

epub, pdf változatok

ÉTeK könyvét az alábbi változatokban is olvashatod:

epub: ÉTek könyve – Dátum: 2019. 07. 04.

pdf: ÉTeK könyve – Dátum: 2019. 07. 04.

Angol nyelvű könyv

Book of LSQE

Alább a könyv fejezeteit találod: